Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Laatste dag in Friesland.


Zondag: 28-09-08

Hoi loggy.

Vandaag laatste dat Friesland. Best wel jammer mag ook weer niet, want als we weggaan gaan we weet naar Nyhree en dan gaan we er koffie drinken en ze beter leren kennen. Even kijken of zijn broertje ook zo leuk is. Haha. Maar eerst moesten we nog even opruimen. Tassen inpakken enz. Gelukkig had ik niet zo veel bij me. Kon ik nog even wat huiswerk maken. Vervolgens om een uur of 4. Gingen kaleb en ruther(mijn neefje van 5) nog even naar de boederij. Om de koeien op te halen. Komen ze na ongeveer een half uurtje terug met het bericht dat er een koe zwanger was en gaat bevallen. Dat wou ik toch wel even zien. Dus we gingen snel mee. Vervolgens heb ik daar 10 tot 15 minuten zitten kijken naar een pootje van een kalf uit een koeien kond. Toen moesten we eten. We aten heel lekker, namelijk  erwtensoep geroosterd brood en roggebrood met katerspek. Na het eten moesten Naomi en ik alvast gaan douchen en klaarmaken om op bezoek te gaan bij de ouders van mijn zus haar vriend. Mijn broertje had in die tussentijd nog even de tijd om snel nog even bij het kalf te kijken dat toen wel geboren was. Toen moest hij ook gaan douchen en klaarmaken.
Bij de ouders van Mike(het vriendje van mijn zus) was het heel gezellig. We kregen wat te drinken en een koek, maar ik hoefde geen koek, omdat ik net gegeten had. Toen hebben we met het broertje van Mike en het zusje een spelletje gedaan.
Thuis was ik bijna dood.(haha) Ik was echt verschikkelijk moe. Ik viel gewoon bijna om. Gelukkig  hoefde ik alleen mijn tanden te poetsen. Toen kon ik naar bed. Welterusten.

Loves me


29 September 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60