Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Friesland dag 1


Zaterdag: 27-09-08

Lieve loggy.

Gisteren zijn we in Friesland aangekomen, nadat we onze zus bij haar vriendje hebben gebracht. Echt grappig we hebben er alleen naar binnen gebracht ons voorgesteld en zijn weer vertrokken. Het eerste wat mijn zusje zei was: 'Joepie, nu mag ik aan de zijkant.' Wij hebben namelijk een zes persoons auto met, drie voorin en drie achterin en zij zat achter in het midden. Na ong. nog een uur rijden kwamen we bij het huisje aan.
Mijn oom is verhuist en deed de keuken weg. Toen wou mijn oma hem wel in friesland hebben. De keuken was namelijk nog al oud. Dus ging mijn vader en mijn andere oom wel even helpen. Daarom gingen wij dus naar Friesland.
Ik ben niet zo veel buiten geweest omdat ik toch nog best wel veel huiswerk moest maken.
In de middag zijn mijn zusje, mijn moeder en ik gaan winkelen.
Als we in Friesland komen doen we dat altijd wel, omdat daar veel meer en leuke winkels zijn dan in pijnacker. Het is een soort traditie.
Ik heb nu weer een heel aantal niewe shirtjes. Ook zit er een soort jurkje bij. Ik denk dat ik dat maar aan doe op het eerste klassen feest.
Ook was er een marktje. daar hebben we oo nog een leuk klein jasje gekocht. Ik weet niet meer hoe het heet.
We hebben er ook kruimelkoek gekocht en heel dikke duren olijven. Mmm. Toen nog even naar de appie de C&A en de Liddle. In het huisje aangekomen was de chinees al gehaalt.

's Avonds gingen we schieten. Dat is echt heel leuk. In Friesland zitten we naast een boederij waar we vaak komen. De boer daar is 21 en heeft schietles. Ook heeft hij een luchtdruk geweer waarmee wij mogen schieten. We zetten een houten soort kistje in een berg zand met de open kant naar ons toe. In het kistje zetten we een aansteker(vol) met een waxinelichtje. Je moest dan op de aansteker richten. Kaleb en Naomi hebben hem geraakt. Dat gaf een enorme ontploffing. Echt heel leuk. Ik heb hem ook geraakt maar aan de boven kant waardoor er een constant vuurtje uit kwam dat het kistje een beetje in brand stook. Echt heel leuk om te doen. 's Avonds natuurlijk nog een kampvuurtje, want dat hoort erbij.

Een heel leuke dag dus.

kusjes ik


29 September 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60