Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Chagrijnig begin


Donderdag: 25-09-08

Hooii loggy.

Sorry dat ik al zo lang niet meer heb geschreven, maar ik had het zo druk met huiswerk. Echt heel erg vermoeiend.

Het ging vandaag niet zo goed op school. Het begon al niet goed. De vakken Nederlands en Duits waren omgedraaid en ik had mijn duits nog niet helemaal af. Vervolgens legde Ruth haar Nederlandse schrift op tafel om te kijken of ze haar huiswerk had gemaakt. Het enigen wat ik zie was: "Neem je heel dat boek mee, dat is toch veel te zwaar?" Vervolgens begint Tessa te zeuren overdat ik zo veel kritiek geef tewijl ik het helemaal niet lelijk bedoelde. En toen gingen Romy en Ruth ook nog oude koeien uit de sloot halen. Ik werd echt heel boos, (Ik kon ze wel wurgen. Heb ik niet gedaan hoor.) en ging niet meer tegen ze praten, omdat ik zo veel kritiek gaf. Daardoor werd ik echt heel erg chagrijnig. Gelukkig was het na een les alweer goed zodat ik de rest van de dag weer vrolijk was.
Dat was jammergenoeg al snel weer over toen ik mijn school foto kreeg. Grapje. Hij is best leuk geworden. Veel beter dan vorig jaar. Alleen zit er een plukje aan de verkeerde kant. Na ja ik moet het er maar mee doen.
Ik heb ook oppgepast op mijn nichtje. Dat is zo relaxt. Het enige wat ik moest doen was mijn nichtje van 3/4 voorlezen. Vervolgens mag je op de bank gaan zitten en doen wat je wilt. Ook mag je cola enz. drinken en bijna alles eten. Het leukste is dat je er ook nog geld voor krijgt. Ik heb 8 euro verdient.

kuzz ik


25 September 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60